VEILIG Betalen


De website Weidesign.nl maakt gebruik van beveiligde SSL technologie. Dit herkent u aan het hangslot in de browser, gevolgd door https, net als bij internetbankieren. Noch Weidesign.nl, noch derden kunnen de gegevens inzien. De beveiligde betaling wordt afgehandeld door DocData.
U kunt uw online aankoop dus beveiligd betalen met iDEAL, creditcard en vanuit België ook met Bancontact.
 

IDEAL

Betalen via uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Thuisbankieren zoals u eigenlijk al gewend bent. Het grote voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaar staat. iDEAL is niet voor niets het meest gebruikte online betaalsysteem in Nederland. Zodra uw iDEAL betaling is gelukt, ontvangen wij van Docdata een bevestiging. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
▪ U bestelt een artikel
▪ Kies iDEAL als betaalmethode
▪ Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
▪ U komt direct in het bekende, beveiligde internetbankierprogramma van uw bank
▪ De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
▪ Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
▪ U ontvangt een bevestiging van uw bank
▪ U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

 

CREDITCARD

Uw creditcardgegevens kunt u via de SSL beveiligde procedure veilig invoeren. Noch Weidesign, noch derden krijgen uw gegevens te zien. DocData verifieert o.a. de geldigheid en toegangsrechten van uw creditcard. Uw bestelling wordt onmiddellijk aan ons bevestigd.
Uw Visa kaart is standaard voorzien van een extra beveiligingsmaatregel voor betalingen via internet: Verified by Visa. Met Verified by Visa doet u uw internetaankopen met een extra wachtwoord. Uw Visa kaart is dan ook dubbel beschermd tijdens het online winkelen.

Ook uw MasterCard creditcard maakt gebruik van een beveiligingsmaatregel bij aankopen via internet: MasterCard® SecureCode™. MasterCard SecureCode is uw eigen persoonlijke wachtwoord of code voor online betalingen. Dankzij uw SecureCode kunt alleen u online betalen met uw MasterCard creditcard. Uw persoonlijke wachtwoord zorgt ervoor dat u herkenbaar bent als de rechtmatige eigenaar van uw MasterCard creditcard.

 

REMBOURS
Naast een snelle en veilige betaling met iDEAL en creditcard, kunt u ook kiezen voor rembours.
Hoe werkt rembours?
Rembours is de Betaalservice van PostNL waarbij u pas betaalt wanneer u de bestelling in ontvangst neemt van PostNL. U tekent voor ontvangst van uw bestelling op het moment dat PostNL deze bezorgt, u betaalt het verschuldigde bedrag van uw bestelling inclusief eventuele verzendkosten PLUS €18,35 direct aan de postbezorger, en neemt uw bestelling in ontvangst. Bij orders vanaf €100,00 zal Weidesign.nl u verzoeken een aanbetaling te doen en 50% van het order bedrag vooruit te betalen.

Wat kost betalen met 'rembours'?
Aan betaling met 'rembours' zijn extra kosten verbonden van €18,35.
Na ontvangst van uw bestelling betaalt u direct het verschuldigde bedrag van uw aankoop inclusief eventuele verzendkosten PLUS €18,35 direct aan de postbezorger van PostNL. Veilig, maar iDEAL is even veilig, eenvoudiger en voordeliger...

 

Bancontact / MISTER CASH

 

Speciaal voor klanten in België heeft Weidesign de betaalservice Bancontact / Mister Cash. Ook hiervoor geldt, dat de betaalomgeving beveiligd is met SSL.

bancontact Mister Cash

 

Algemeen


- Alle prijzen van de producten die via Weidesign.nl worden verkocht zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Deze worden apart vermeld en zijn afhankelijk van het bezorgadres en de grootte van de bestelling.Volg Weidesign! Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
Mistercash VISA Mastercard VISA PostNL