Secto Design Lampen op voorraad!
Weidesign is dé dealer van Secto Design lampen in Haarlem. >>>

CONCEPT STORE WEIDESIGN, HAARLEM
 

Koningstraat 27, 2011 TB Haarlem
T 023 532 37 38

E haarlem(at)weidesign.nl

Openingstijden
Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
Zondag
12.30 - 17.30
10.30 - 17.30
10.30 - 17.00
Gesloten
 

Weidesign heeft een unieke winkel in het centrum Haarlem, naast de Grote Markt.
Op twee verdiepingen vind je een inspirerende mix van mode, wonen en design. Boven stijlvolle kleding van Nederlandse en Scandinavische mode merken die zowel tijdloos en eigentijds als betaalbaar zijn. Beneden ligt het accent op wonen en design met een verrassende sfeer. 

Weidesign heeft de grootste Corel broekencollectie van Nederland. Mooie kleding van RedraftZilch en het elegante Wax. Ook  Ilse Jacobsen en Rains uit Denemarken behoren tot de vaste kleding collectie. Al deze merken staan bekend om hoge kwaliteit en goede pasvorm. In onze winkel in Haarlem biedt het Wei-team persoonlijk styling- en kleuradvies.

Bijzonder voor Haarlem zijn de 3D-geprinte ontwerpen van Dirk Vander Kooij en de lampen van Secto Design uit Finland. Weidesign ontwerpt ook een eigen collectie en werkt samen met internationale ontwerpers. Daarnaast biedt Weidesign een platform aan Haarlemse- en startende ontwerpers om hun nieuwe producten te tonen en te verkopen. Ontdek bijvoorbeeld de spectaculaire Meshmatics lampen van Atelier Rick Tegelaar en de Coral-verlichting van David Trubridge. Een bijzondere collectie tafels en stoelen, vloerkleden, kleurrijke kussens, tafellinnen en kado's. Kortom, er is ieder bezoek weer iets nieuws te beleven bij Weidesign.

 

Volg Weidesign! Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
Mistercash VISA Mastercard VISA PostNL