BloemenCirkel van Weidesign
Weidesign ontwierp deze BloemenCirkel voor 1 of enkele bloemen in een vaas. >>>

Secto Design Octo uit voorraad leverbaar!
Weidesign Haarlem is dealer van Secto Design lampen uit Finland. >>>

CONCEPT STORE WEIDESIGN, HAARLEM
 

Koningstraat 27, 2011 TB Haarlem
T 023 532 37 38
E haarlem(at)weidesign.nl

Openingstijden
Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
Zondag
12.30 - 17.30
10.30 - 17.30
10.30 - 17.00
Gesloten
 

Weidesign heeft een unieke winkel in het centrum Haarlem, naast de Grote Markt.
Twee verdiepingen met een inspirerende mix van mode, wonen en design. Boven vind je Nederlandse en Scandinavische mode merken die zowel tijdloos en eigentijds als betaalbaar zijn. Beneden ligt het accent op wonen en design met een verrassende sfeer. 

Weidesign heeft de grootste Corel broekencollectie van Nederland. Mooie collecties van Zilch, Tramontana en het elegante Wax. Ook het hippe Ilse Jacobsen, Happy Socks en Rains behoren tot de vaste collecties. Al deze merken staan bekend om de mooie kwaliteit en goede pasvorm. In de winkel biedt het Wei-team persoonlijk styling- en kleuradvies.

Bijzonder voor Haarlem zijn de collecties van HAY en de lampen van het Finse Secto Design. Weidesign ontwerpt ook een eigen collectie en werkt samen met internationale ontwerpers. Daarnaast biedt Weidesign een platform aan Haarlemse- en startende ontwerpers om hun nieuwe producten te tonen. Ontdek de spectaculaire Meshmatics lampen van Rick Tegelaar, de verlichting van David Trubridge en 3D geprinte ontwerpen van Dirk Vander Kooij. Een bijzondere collectie tafels en stoelen, vloerkleden, kleurrijke kussens, tafellinnen en kado's. Kortom, er is ieder bezoek weer iets nieuws te beleven.

Delen via

 

Volg Weidesign! Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
Mistercash VISA Mastercard VISA PostNL Trust ecommerce europe Thuiswinkel waarborg