Weidesign
 

Weidesign bestaat sinds 2007. Het merk is opgericht door de ontwerpers Chantal van der Erve en Rob Groenen. De winkel van Weidesign in Haarlem opende in 2011.
Samen met het Wei-team zijn Chantal en Rob de curatoren die de winkel inrichten met visie op mode, wonen en design. Wat we verkopen, daar staan we 100% achter. We zouden het zelf ook willen hebben.

Weidesign slaagt erin iedere klant aandachtig te helpen. Dat kan ook niet anders want iedere medewerker is betrokken bij het bedrijf. Of je nu in de winkel komt passen, advies wilt hebben of online een artikel bestelt, je merkt aan alles dat je als klant wordt gewaardeerd. 

Weidesign.nl is de webwinkel van Weidesign. Veel van wat we in de winkel in Haarlem hebben, komt vroeg of laat ook online beschikbaar. De website met SSL beveiligde betaalomgeving wordt continue voorzien van nieuwe produkten en beveiligings updates.
Je kunt online beveiligd betalen met iDEAL, CreditCards en speciaal voor onze Belgische klanten Bancontact / Mister Cash. Van 2012 t/m 2018 heeft Weidesign.nl gekozen voor Thuiswinkel Waarborg.

Op Facebook, Pinterest en Instagram kun je Weidesign iedere dag volgen voor het meest actuele nieuws over mode, nieuwe producten, ontwerpers en evenementen zoals de sale.

Ook heeft Weidesign een nieuwsbrief.
Ongeveer tien keer per jaar sturen we een korte nieuwsbrief per e-mail vanuit Mailchimp naar onze vaste klanten.Volg Weidesign! Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
Mistercash VISA Mastercard VISA PostNL